onsdag den 11. december 2013

The Wanted aflyst/cancelled!

Tidligere i dag aflyste The Wanted alle deres Europæiske tourdates i Februar/Marts 2014. Årsagen er grundet "personlige årsager", en årsag som mange The Wanted fans ikke har godtaget som godt nok og mener The Wanted* favoritiser USA og at de hellere vil optage flere afsnit til deres E! program "The Wanted Life".

Der ud over er Max George - iflg. rygter - hjemme hos hans familie, pga. muligt døds fald og Siva Kaneswaran er lige blevet forlovet (TILLYKKE), hvilket er 2 ting fans også mener er årsagen!

Jeg er personligt ramt af det her, da jeg havde købt billet til min FØRSTE The Wanted koncert i Danmark! 

Uden at være farvet af min egen deltagelse, er jeg ret sikker på at vi nok desværre må indstille os på at sige farvel til The Wanted... Man aflyser ikke 4 mdr. hvis ikke der en GOD undskyld. Oftest skyldes det stridigheder i bandet og ikke "bare" personlige årsager! 

Som bookmaker/Eventmaker opretter man oftest datoer op til et år FØR, så Siva vidste godt han skulle på tour, ergo kan hans forlovelse ikke - og bør ikke være - en undskyldning! 

Det er trist for Max hvis rygtet taler sandt og han har mistet sin bedste, men man sørger ikke i 4 mdr.! En normal arbejdende går måske af arbejde en uges tid, hvor man bruger den uge på at få planlagt begravelse, forsikringer, arv osv. der efter går livet videre. Hvis normale mennesker tog 4 mdr.'s sorg-orlov, ville de blive fyret! 

Det her handler ikke om had eller mangel på empati, men om alm. sund fornuft! The Wanted har selv valgt deres arbejde og må derfor også tage de konsekvenser det medfører! 

*her tales ikke om The Wanted som band, men The Wanted som en enhed bestående af managers, pladeselskab, drengene osv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar