lørdag den 5. marts 2016

I'm back!

Så opdagede jeg lige at jeg d. 26 juli 2015 havde skrevet at der ville komme mere aktivitet her på bloggen... well 9 måneder efter sker det så... ups! Det skyldes faktisk helt legale grunde, jeg har haft et efter år med specialiseringsrapport, 2 skriftlige + mundtlige eksaminer, bachelor og ikke mindst at dementere som pædagog :D 

Nå men any way, jeg vil nu forsøge at være lidt mere aktiv! 

Jeg kan bl.a. fortælle jer at jeg har et travlt koncert år, og det er faktisk allerede begyndt! 

30. januar startede jeg året med at høre Shred på Harders, der var ikke så mange publikummer, men det er altid fedt at høre og støtte drengene i Shred. Jeg er meget stolt af hvor langt de er kommet. I kan høre dem her: 

6. februar var jeg til Danmarks indsamlingen på Kammerateriet i Svendborg. Her spillede Holmen Hustlers, Dicte m.fl. jeg kom for Holmen Hustlers og jeg blev absolut ikke skuffet! Holmen Hustlers minder en del om de gode gamle dage med Rockers By Choice, MC Einar og Østkyst Hustlers.  De kan høres her: 

24. marts skal jeg hører Page Four. De behøver vist ingen introducering, de er efterhånden på alles læber i Danmark. Og kender I dem ikke, så er de Danmarks regerende boyband. "Du og jeg (Magi i luften)" kan høres her: 

1. april skal jeg igen hører Shred, hvor de spiller gratis - som støtte til Svendborg Sound Festival. 

5. maj står den på Østkyst Hustlers på Kammerateriet i Svendborg, de behøver vist hellere ingen intro, så derfor får I lige den gode gamle "Han får for lidt" live fra Natholdet:  


7. maj gælder det Christopher i Odense Idrætshal. Jeg hører gerne Christopher to gang om året :D Og det kommer højst sandsynligt også til at ske i år... "Limousine": 


23. maj skal jeg efter 12 års venten, ENDELIG høre Simple Plan (i Store Vega)! Jeg var i tårer da jeg fik billet. Det her betyder ubeskriveligt meget for mig. Min mor gik bort i december 2003 og i september 2004 udsender Simple Plan "Welcome to my life", det er første gang at nogen kan sætte ord på mit indre kaos. Siden hen har Simple Plan været der for mig i tykt og tyndt. Der kommer til at blive fældet mange tårer :D "Welcome to my life": 



En uges tid efter - d. 29 maj - skal jeg høre 5 Seconds Of Summer... det er helt SINDSSYGT VIDLT at de kommer i samme uge som SP. Simple Plan er et af de bands, som  5 Seconds Of summer er meget inspireret af OG SP har både medkomponeret og produceret 5 Seconds Of Summer's nyeste CD "Sounds good, feels good"... Dog skal I ikke have et nummer der fra, men et nummer som jeg manglede sidste år: 



7 oktober er jeg blev overtalt til at skulle hører Justin Bieber.. der skulle nu ikke så meget overtalelse til, fordi på min indre bucket liste, står der faktisk at jeg på et tidspunkt skal opleve Justin Bieber, fordi han er en helt suveræn danser og som regel levere et godt sceneshow og det er jeg spændt på. Jeg kender ikke så meget til hans musik, men blandt de sange jeg kender,  er min yndlings "Down to earth", og jeg er spændt på om han kan synge den, hans unge stemme passer så godt til sangen... jeg håber VIRKELIG han spiller den, så er jeg lykkelig :D 


Det er mit koncert år so far, men bare rolig, der skal nok komme flere! 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar